nära till toalett, badkar och tvättstuga. Det är det värsta jag vet och något jag tar på stort allvar. Nellie hann se alla bidragen i Eurovisionfinalen igår innan det satte igång
När vi ska lyxa till det lite extra så går vi inte ut och äter mat. Murkelsåsen har vi gjort flera gånger tidigare och är alltid ett säkert kort när man skall äta en god köttbit
När man tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. När jag gjort praliner tidigare har jag använt mig av metall- eller plastskal men de fanns inte tillgängligt idag
Fast roligast är ändå när de gallrats ut en aning. Och tänka sig här handlar det också om mat - igen. Det känns om jag riskerar att snöa in helt på soppor här hemma, men det passar så bra i detta dystra ruggiga väder
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispning i den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihop igen
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Sen är det bara att njuta och ja, den går att laga en kulen söndag när man ändå är hemma och donar. Den frågan eller snarare påståendet fick jag och till viss del stämmer det kanske
Vilken lördag det blev. Vi åt detta. Rör noga ner det smälta gelantinet. Toppa med ett kryddsmör, som jag inte var upphovs"man" till och därför inte vet receptet på, men gott var det ☺
Man är ju aldrig så kritisk som närdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.