Närvi ska lyxa tilldetlite extra så går viinte ut och äter mat. Murkelsåsen har vi gjort flera gånger tidigare och är alltid ett säkert kort när man skall äta en god köttbit
När man tempererar choklad och gjuter praliner och hoppas på det bästa. När jag gjort pralinertidigare har jag använt mig av metall- eller plastskal men de fanns intetillgängligtidag
Fast roligast är ändå när de gallrats ut en aning. Och tänka sig här handlar det också om mat - igen. Idagäntligen kunde jag kika på Mästerkockarna eftersom jag var upptagen med att arbeta igår kväll
Jursslan blev det häromdagen och passade då på att koka till en gryta. Dillkött är en gammal klassiker som hållitisig under gud vet hur många decennier
Man börjar om med att knäcka en ny ägggula och häller sedan långsamt under omvispningi den spruckna såsen (på samma sätt som när man gjorde såsen från början) så kommer den att gå ihopigen
Oliver var snäll och hjälpte migskiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klickvaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Den frågan eller snarare påståendetfick jag och tillviss del stämmer det kanske. Men använder man fantasin och tänker lite matsmart kommer man långt utan en fet plånbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.