En som dryper över fingrarna när du äter den. När jag fick frågan om jag ville sätta min egen burgare på menyn på en av Sveriges större burgarkedjor så tackade jag ja på stående fot
Först var jag osäker på om det överhuvudtaget gick att åstadkomma något som kunde liknas vid philadelphiaost men efter lite letande hittade jag Creamy Smooth av märket Tofutti i matbutiken och som visade sig fungera utmärkt
Vinet var gott som mingelvin, men kom ännu mer till sin rätt tillsammans med maten. Så när tjejerna tar över grillarna dricks det ingen obligatorisk grillöl utan då sippas det på ett glas med kall rosé under tiden som alla ingredienser plockas fram och förbereds, gärna ute i det fria samtidigt som det småpratas med middagsgästerna
Tanken är att skapa ett program som kombinerar det bästa från sociala mediers avslappnade stämning och närhet till tittaren med TV programmets kvalité och ambition
Japp, det gör det och riktigt gott blir det. Förstår ni nu att isterbanden smakar extra gott. Smörj en form och häll över hela rasket - gratinera till fin färg, ca 30 minuter
Jag är ledsen för att det händer relativt lite på bloggen för närvarande. Det visade sig nämligen att det man egentligen behöver göra för att 1) få skriva precis vad man vill 2) få betalt för det och 3) dessutom affärsutveckla sin verksamhet så man får göra så mycket coola grejer som möjligt som gör att jag når ut med budskapet om enkel och jävligt god vegetarisk mat till fler, är att vara åtminstone tre, fyra månader ute i förväg med planeringen av allt man vill göra
Särskilt vacker mat är det inte men att det blir gott säger väl sig självt. Och så älskar jag när strimlorna som ligger överst blir så där härligt småbrända och frasiga
(Framförallt eftersom att mitt dåliga samvete pga detta tvingade mig att skriva två inlägg till i samband med detta som jag kan publicera närsom nu i veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.