Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
Närman middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. När jag cyklar är mitt mål att cykla så tungt som möjligt till förmån för att cykla långt och det är kul att mäta framgångarna på cyklens display
Degen är ganska tjock och manmåste krama samtidigt somman formar rullen. Närman kommer på något bra. Kanske ska knacka på hos min köksgranne Viktväktarna när veckan är slut
Och gillar du inte kaffesmaken, ta endast mörk choklad eller någon annan smak på chokladen, som alltid är det bara att testa sig fram, det är din smak som gäller, jag ger bara lite inspiration på vägen
En perfekt bjudningsrätt, som dessert, bland kakfaten på ett kaffekalas eller bara rakt upp och ner när suget sätter in tillsammans med en kopp kaffe eller te
Närman gör egen granola och njuter av hösten. Hösten när den är som bäst. Jag hade fullt upp med målerifirman som skulle måla om min balkong, shopping av nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade in i nytt studentboende
Dra kastrullen från plattan och blanda ner det rumstempererade smöret och häll sedan fudgeblandningen över kakan, tag inte bort kakan från den löstagbara formen
) Vi var ganska proppmätta när vi gick och la oss i natt i alla fall. så kan man ändå äta lite till. Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss
Finns ju så mycket gott man kan baka med dessa bär. Vänd ner den malda mandeln och vinbären. 1 dl mandel, mald (mandelmjöl går bra). 1 dl mandel, mald (mandelmjöl går bra)
Här är det fortfarande lite sjukstuga, men fika måsteman ju alltid. och som tur är har jag ett nytt recept jag måste testa så jag trotsar basiluskerna och ställer mig vid spisen en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.