Efter att ha sökt denna populära bageri- och konditoriutbildning i fyra års tid gav hon mer eller mindre upp tankarna på att det skulle gå vägen den här gången heller, rannsakade sig själv och kom fram till att kock inte skulle vara så tokigt det heller
Här har den blivit närmare släkt med en croissant. Härär en film som visar hur bakproffset och författaren Martin Johansson snor till sina fina kanelsnurror
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu ärdet middag som gäller, detblir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Repa och strö över timjan. För över bröd och bakplåtspapper på den heta plåten. Tillsätt 1 msk olja och 1 tsk salt. Tillsätt mjölet lite åt gången och knåda degen, 5 min i maskin och 10 min för hand. Droppa över 3 msk olja och strössla över 1 tsk flingsalt. Låt brödet jäsa ca 30 min under bakduk. Baka mitt i ugnen ca 12 min
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Detärhärligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Hacka de övriga champinjonerna och löken fint och fräs några minuter i smör
Närbullarna jäst klart trycker du ner ett glas mitt i bullen,. Det finns en hel del rabarberrecept här i Min Lilla Kokvrå, och då inte bara på bakverk och desserter, utan även några maträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.