Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
böckling-moussémed västerbottenost och ört kappa. Forma bollar av smeten, bästa resultatet når man med att använda en matsked och rulla bollarna mellan handflatan och skeden
Borsta potatisen ren, skölj, torka och stick dem med en gaffel eller potatissticka. Känn med sticka. Servera den finhackade löken (nyss hackad), löjrommenoch crème fraiche i skålar till
Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, creme fraiche och lök. Och under tiden soppan är på väg att bli klar så steker du några toaster i smör och kryddar dem med lite havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.