Väldigt goda blir dessa annars så hemskt (nästan oätliga, tycker jag. Det är inte alltid man orkar ägna så mycket tid till matlagning, men man vill ändå ha "vällagat" och ingen skräpmat
) Nog ordat om mathållning, maggar och etiketter, över till huvudrollsinnehavaren av dagens köksinläggning som alltså är den ack så berömda Västerbottenpajen
Gör pajdegen. Tryck ut den i formen. Nagga med en gaffel i botten. Lägg de stekta i botten. Blanda den rivna osten, ägg, créme fraiche, salt och peppar
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Det är nästan omöjligt att få upp alla bitar ur formen utan att toppen spricker på några av dem. Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.