Servera cheescaken kall, som den är eller med en syrlig halloncouli. Till 1 cheescake behövs. 150 g pepparkakor / 150 g digestivekex / 150 g smör. 350 g philadelphiaost/ 1 dl creme fraiche / 0,75 dl strösocker / 0,75 dl maizenamjöl / 1 msk vaniljsocker / 2 ekologiska ägg / 175 g vit choklad. Sätt ugnen på175 grader. Förgrädda pajskalet ca 10 minuter. Smaklig spis ♥ 1 cheescake behövs. 150 g pepparkakor. 150 g digestivekex. 150 g smör. / 1 dl creme fraiche. / 1 msk vaniljsocker. / 175 g vit choklad
Bred ut på brödhalvorna. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1 dl olivolja gärna extra virgin. 1/2 dl smör- och rapsolja. 1 dl persilja torkad eller färsk
Bred ut på brödhalvorna. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1 dl olivolja gärna extra virgin. 1/2 dl smör- och rapsolja. 1 dl persilja torkad eller färsk
Jag har gjort många kebabsåser i mina dar, men den här är den som blivit godast. 1 dl fjällfil. 1 dl Max dressing. 1 dl bostongurka. 1 vitlöksklyfta, riven. 1 dl fjällfil. 1 dl Max dressing. 1 dl bostongurka. 1 vitlöksklyfta, riven
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Och fredagsfeelingen har infunnit sig precis som vanligt och jag ser fram emot en både mysig och aktivitetsfylld första adventshelg där jag bland annat ska medverka på en julmarknad och hålla café, förhoppningsvis hinna träffa fina vänner från Oskarshamn, frottera mig med en annan fin vän som landar från Stockholm någon gång under helgen och fira min mor som fyller år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.