Nu ska det bara puttra någon minut annars blir det skosula. Är det ett ålderstecken när man börjar längta efter mat som man inte längtade efter när man var liten
Inlägget Timman bil jizzar- Irakiskt morotsris dök först upp på ZEINAS KITCHEN. En ljuvlig irakisk risrätt som passar lika bra att serveras till vardags som till fest
En av de godaste desserterna som någonsin skapats måste ändå vara marängswiss. Denna underbar blandning av glass, grädde, banan, maräng, hallon och choklad
Innan man sätter in dem i ugnen på 225 grader penslar man dom med ägg. . I fredags var mannen i Stockholm och då passade jag på att bjuda hem lite mammor och barn på plock före maten
Efter någon timme är det dags att ta ut kanelstången om man inte vill att det ska smaka pepparkaka. Låt det puttra i ungefär 2,5 timmar totalt tills köttet är riktigt mjukt när man trycker på det
Jag har valt att döpa inlägget till "Någon typ av surdegsciabatta" mest för att som ni ser på bilden nedan, ser styckbröden inte riktigt ut som klassiska ciabattor
Tillsätt någon tesked paprikapulver och eventuellt chilipulver, om du känner för det. Fortsätt att steka tills köttfärsen fått lite färg och ha sedan i någon matsked tomatpuré
Det var länge sen jag lagade moussaka, köpte fin aubergine o har ju alltid frysen full med färs… Fast alla greker skriker nog rätt ut när dom ser vad jag kallar M…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.