I vår familj är vi mest förtjusta i lår/ben-delarna på kycklingen och filéerna lämnas tillsist. Normalt när hel kyckling säljs till ett bra pris brukar jag stycka i förväg och använda filé-bitarna för sigi gryta eller något mer avancerat
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingentill en fin färg. Rör under tidenihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärningi en kastrull
Här i bloggen skriver jag allt som händer imittliv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapausi allt slit och hade därför med migfikatill jobbet idag
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Jag smakade rabarbersaft för första gången förra veckan och fick en riktig smakupplevelse. Riktigtfrisk och läskande, så igår bestämde jag mig för att göra egen saft
Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det variti veckan, men sol. -) Extra go fredag för mig då det är en ledig dag, känns liksom helt ok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.