Ripbröst med blåbärssåsoch örtglaserade rotsaker. Viktigt att komma ihåg är att den vilda fågeln, ( Tjäder, and, orre eller ripa) skall vara helt upptinad om den skall användas från fryst, eller så förståss allra helst som färsk
Det är ju verkligenvinter ute, riktigtmysigtfaktiskt. Ikvällblir det nog till att tända i öppna spisen efter kvällspromenaden med hundarna, och jag kommer absolut göra samma kvällsmål som jag gjorde igår kväll
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Tar några timmari ugnen, men är verkligen lätt och i ugnen sköter den sig själv ju
Så Ni kanske förstår att vår första tanke när släkten ringdesig magsjuka var. Då är det tur att det finnstrevliga grannar som ställer upp och hjälper till
Hittade två franska kycklingariminmatbutik och slog tilldirekt. Även om jag normalt sett eftersträvar lokalproducerat är just svensk kyckling oftast extremt trist
Det är ju knappt man förstår att det är april månad med detta väder. Och för varje dag som går blir jag allt oroligare för att de fina dagarna tar slut innan det blir sommar
Skär ett diagonalt rutmönster iskinnet på ankbrösten. Tänkte att jag skulle ta och dela med mig av receptet på anka med apelsinsås som vi hade som huvudrätt på nyårsafton, eftersom det skulle kunna passa bra att laga nu när det stundar trettondagshelg
Idag har jag varitledig och mest rensat, efter att jag sovit klart förstås. Sov så jäkla dåligtinatt, låg vaken flera timmarmitti natten så det blev att sova lite på förmiddagenistället
De här brösten kommer jag absolut att köpa igen, smaken är mycket godare än kyckling. Höstlunch Några goda Vänner var hemma hos mig på lunch häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.