Nöt och fröbröd
Margareta Örtby
Margareta Örtby

Nöt och fröbröd

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl hasselnötter
  • 1 dl chiafrön
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl sesamfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl solrosfrön
  • 0,5 dl vallmofrön
  • 4 ägg
  • 2 tsk psylliumfröskal (fiberhusk)
  • Salt
  • 0,5 tsk fänkål
  • Att strössla över brödet: anis fänkål vallmofrön

Beskrivning

    Grovhacka hasselnötterna
    Blanda därefter alla ingredienser i en bunke
    Lägg smeten i enbakplåtspappersklädd limpform 1,5 liter
    Grädda i 160 grader i ca 50-60 minuter

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.