Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, ochmed lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Rör ihop med socker, råsocker, vaniljsocker, ägg och mjöl. Rör till en jämn och fin smet. Dra kakan från plåten med hjälp av bakplåtspappret, och stjälp tillbaka den i sval långpanna
Smält smöret och vispa samman med resten av ingredienserna. Jag serverade med iskall vispad grädde. Ii allt väsentligt hämtad från jillsmats rabarberkaka och jag bytte bara ut sötningen uppe på kakan mot jordgubbar
Vispa grädden och vaniljsockret och smaka till med moccasirapen tills du är nöjd med smaken. Jag har valt att göra en moccasirap att smaksätta grädden till tårtan med
Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Blanda nötterna med smör, ägg, havregryn, råsocker och bittermandeln. Forma smeten med hjälp av fingrarna till toppar och lägg på bakpappers klädd plåt
Servera din smaskiga frukost med sockerfritt äppelmos, hasselnötter och pumpafrön. Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Snart är det ju jul och då äter man mycket nötter och det vanligaste är väl att man har en skål med oskalade nötter som man knäcker allteftersom man äter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.