Rör ihop ägg, crème fraiche, sirap, olja, salt, bakpulver och bikarbonat. Tillsätt linfrö, solroskärnor, pumpakärnor, sesamfrö, mandelmjöl, nötter och mandel och blanda om
Längtansfullt hade jag tittat i kokböcker efter nötbröd. Tills jag bestämde mig för att själv förlösa mig från min längtan och baka mitt alldeles egna nötbröd
Jag uppskattar verkligen bröd där jag inte kan ta död på jästen och det här brödet är ett sådant. Jag bakade det på kvällen och lät det sedan vila över natten, så att det kunde avnjutas på morgonen
I och för sig i första hand av bilderna (som alltid när det gäller mig) men det var något med det här nötbrödet som fick mig att hoppa högt och vilja rusa till köket och sätta igång omedelbums
Igår bakade jag ett limpa nötbröd som har legat och väntat på mig över natten. Recept Nötbröd. Det tungt som bly och det är inte konstigt när man vet hur mycket det innehåller
Brödet som jag gjorde i helgen blev ju så himla gott så jag var tvungen att prova igen. Hoppade öer fikonen denna gången och tog lite mera nötter istället
Igår provbakade jag ett fantastiskt nötbröd som jag tycker alla borde prova. Det är kanske liite krångliga ingridienser, men det är faktiskt inte lika jobbigt att köpa in som man tänker sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.