Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Fördela degen över botten av formen och tryck den platt med fingrarna. Jag älskar raw cheesecakes. Smaka av med mer citronsaft, sötma eller salt om det behövs
25-30st fina medjooldadlar kärnfria0,75-1 dl mjuk kokosolja1-1,5 dl raw kakaoDet beror lite på hur stora dadlarna är hur övriga proportioner blir så smaka av. Börja med att mixa dadlarna till mos, häll ner olja och mixa minst 7 min, fyll på med kakao och mixa ytterligare 3 min. 1-1,5 dl raw kakao
Hemligheten är att få till kakan med rätt balans av krämighet, syra och sötma. Måste säga att en Raw cheesecake är en av mina favoriter att äta på en varm sommardag
Det här är mitt tredje försök medraw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål. Dessa supernyttiga brownies är hur goda som helst som efterrätt, fika eller mellanmål
Den här smarriga rawfoodkakan är helt nötfri, något som inte är helt vanligt bland rawfooddesserter. Chokladtäcket är gjort på kokosolja och raw kakao och smakar som riktig tryffelchoklad
Raw chokladbollar (nötfria). Raw chokladbollar – goda som klassiska chokladbollar men lite nyttigare. Inlägget Raw chokladbollar (nötfria) – recept dök först upp på Rawness
RawChokladbrowniemed hasselnötter och havssalt. Bred ut degen i en form eller på bakplåtspapper (strö gärna över ett tunt lager med kakao och extra flingsalt) och låt stelna i kylskåp
Igår gjorde jag fantastiskt goda och hälsosamma Raw chokladkakor medchokladfrosting. Ni som brukar göra Rawfood förstår vad jag menar och ni som inte brukar göra det, TESTA
Jag följer med stort intresse såväl flera bloggar som instagramkonton där det fokuseras på raw food-bakverk och sötsaker utan vitt socker, gluten eller mejeriprodukter
Jag älskar brownies. Det blir precis så med detta recept, men för att garanterat lyckas så ska dom stå i kylen över natten men sen njutas rumstempererade (jag brukar förvara dom i rumstemperatur sen också)
ex en brödform med bakplåtspapper. Bre fyllningen över brownien och ställ in i frysen i ca 2 timmar. Mixa valnötterna grovt och tillsätt dadlarna och mixa till en grov massa
Hade man sagt det till min mormor hade hon nog funderat om det stod rätt till med en. Raw food har slagit igenom stort och överallt kan man idag hitta recept på allt från mat till bak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.