Recept. Nadjaskitchen. se. tis, 2012-12-04 06. 00. 4. 588235. 30min. (4). Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ett bakplåtpapper i en ugnsfast form, cirka 30 x 23 cm
Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodis med nötter och torkade bär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Ingredienser Portioner. 10 75 g smör 200 g digestivekex 400 g färskost 1 dl florsocker 1 burk hasselnötskräm (à ca 350 g) 2 dl rostade hasselnötter ev 50 g nougat till garnering Lägg till i inköpslistan
Jippe, äntligen är det fredag och två dagars ledighet väntar. Det är galet hur fort jag vänjer mig vid att jobba halvtid (jag har gjort det i två veckor)
Sätt ugnen på 200 grader. Hacka mandlar och hasselnötter grovt, lättast att göra i en matberedare. Blanda alla ingredienser i en stor skål och rör runt
Sätt ugnen på 175°. Smörj en ugnssäker form. Blanda alla ingredienser till. ostkakan och häll i formen. Grädda ca 1 tim och 15 min, tills den stelnat och är gyllene
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka nötterna till aningen mindre bitar. Blanda alla torra ingredienser. Blanda gräddfil och mjölk i en separat skål, tills det har samma konsistens som filmjölk
Prövad endast laga dessa och därför har jag dem i småformar med bakplåtspapper inuti så de ska vara lätt att få bort sen samt har inte lagat de noggrant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.