SEG KAFFEKOLAMED FLINGSALT. Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Klä en form, med löstagbar botten, med bakplåtspapper (jag spänner fast ett mellan botten och sidan och sedan två lösa bitar runt kanten som går upp en bit över kanten på formen) eller smöra och bröa
Kolaoch Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Jag gjorde min egna tolkning med syrliga hallon istället och resultatet är fantastiskt gott, jag toppade denna med italiensk maräng som jag brände av och dekorerade med färska hallon
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Till sist strör du över toppningen tryck lite lätt med händerna på toppningen
Kringlor med socker på - ta då mindre socker i degen. Blanda mjöl, socker, hjorthornssalt och vanilj. Den bästa kaffekokaren är den i södra Sverige allmänt använda glaskolfven eller glaspumpan, som under kokningen upptill tillstänges med en propp eller ett lock
Kärna ur och blötlägg dadlarna för att de enklare ska kunna mixas. Rulla i kokos, finhackade jordnötter eller Paulúns Paleo Supergranola som är full av nötter och frön
Kolaoch vanilj- Blondies med hallonswirl. Låt svalna ordentligt så brownien sätter sig ordentligt och ställ sedan i kylen så blir den lättare att skära i rutorServera med en klick grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.