Alltså, två petflaske-bottnar, lite tejp, lim, silkespapper och nåt att göra blad och stjälk med. Igår blev det lite present-utdelning ibland oss också, eftersom flera av oss fyllt år sen vi sist sågs
Ett underbart tips på en snabb och enkel rätt, men såååå. god och absolut med mersmak. jag använde mig av mina favoriter Aromat/grovmalen Svartpeppar och Persillades
Att låta bladen torka i rumstemperatur har vi inte plats till så det blev att leta efter tips på att torka bladen i ugnen och det hittade vi hos en bloggarkollega i ett annat kök, närmare bestämt Madeleine i Landleys kök
Vi löste problemet genom att hyra ett extra kylskåp för mat och dryck, använda oss av tipset att sätta lock på portionsdesserterna så de gick att stapla på varandra i kylen och förvarade färdigskuren frukt och grönsaker i "platta plastpåsar" som gick att lägga där det fanns lite plats över i kylarna
Jag har även gjort en kombucha-video på Instagram TV, där jag visar hur jag gör, se gärna den och glöm inte att följa mig på Instagram för daglig inspiration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.