Plocka bladen av grönkålenoch vänd runt med lite olja och citronsaft så att de blir blanka. Skala och skiva schalottenlöken och tillsätt i pannan med potatis
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska ochmed både grönkålochbrysselkål. Koka upp vatten med ett par matskedar buljongpulver och lägg i brysselkålen
Istället för squash-tagliatelle som jag serverade sist, fräste jag den här gången, finstrimlad brysselkål i rikligt med smör, som jag sedan kryddade med salt och peppar
Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvad spenat
Ta upp kålen med hålslev och fräs i smöret någon minut. Till julsammankomsten med bokklubben lagade jag lite vegetarisk mat som passar fint till julbordet, bland annat denna stuvadegrönkål
Denna vecka startar med ett recept på vegetarisk husmanskost i form av en krämig och len stuvning med morötter, serverad med stekt bönkorv och kokt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.