150 g digestivekex. 175 g smält smör. 11 dl strösocker. 10,75 dl maizena. 1600 g Philadelphiaost. 11 tsk vaniljpulver. 11,5 dl kesella eller gräddfil. 13 st ägg. 11 dl vispgrädde. 13 dl frysta hallon. 11,5 dl strösocker. 10,5 dl vattenSå här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Häll i en form på 15 eller 18 cm och fodra formen, inte enda upp till kanterna. Låt koka i cirka 10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 16
Sätt ugnen på 150°C. 1 citron. 1 msk vaniljsocker. Mixa kexen till smulor i en mixer. Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem
Ugn 175 grader. Förgrädda bottnen i mitten av ugnen i cirka 10 minuter och låt svalna. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i cirka 30 minuter. 150 g smör. 1 dl strösocker. 1 dl majsstärkelse. 1 dl vispgrädde
Låt brownien vara lite kladdig när du tar ut en ur ugnen för sen stelnar den i kylen. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster) Ingrediens
Smöra kakorna och rulla ihop dem i väntan på stekning/gräddning. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt. 2 ½ msk olja + att steka i. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. 1 citron. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning. (1 msk vitt vin eller vermouth). Sätt ugnen på 190 grader. 1 citron. 1/2 fisk eller hönsbuljongtärning. 1 msk vitt vin eller vermouth)
Signa upp dig här för att få Veckomenyn och Helgmenyn varje vecka. New York cheesecake – gör så här. Sätt ugnen på 175°. Sänk ugnstemperaturen till 150°. 8 person(er) Ingredienser Cheesecake botten 12 grahamskex, eller digestivekex 75 g smör 3 msk strösocker Fyllning 2 pkt naturell färskost, (à 200 g) 1 burk kondenserad mjölk, (397 g) 3 ägg 1 citron Garnering hallon, el andra färska bär
Sätt ugnen på 190 grader. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Höj temperaturen i ugnen till 220 grader (200 grader varmluft). Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter. 150 g osaltat smör. 1 dl socker. 1 dl majsmjöl. 2 189. 1 dl vispgrädde. 1 dl färska blåbär
Smöra kakorna och rulla ihop dem i väntan på stekning/gräddning. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt. 2 ½ msk olja + att steka i. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt
150 g osaltat smör. 1300 g digestivekex. 11 dl strösocker. 11 dl maizena (majsstärkelse). 12 tsk vaniljsocker. 1600 g färskost. 12,5 dl kesella 10%. 13 ägg. 11 dl vispgrädde. 1200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak). 11 dl frysta blåbär. 1New York cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNew York cheesecake med blåbär. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft. Grädda botten i 10 minuter och låt den svalna. Stäng av ugnen och låt kakan stå kvar i eftervärmen i 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.