IngelaC kök
IngelaC kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portionsbitar torskrygg
  • Svartpeppar
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 1-2 tsk citronsaft
  • 1 grönsaksbuljongtärning 100 g mjukt smör
  • ½ krm cayennepeppar
  • 1 krm vitpeppar
  • ½ dl finskuren gräslök
  • 1. Salta torsken och låt ligga och marinera i 30-60 minuter
  • 2. Värm ugnen till 100 grader
  • 3. Lägg torsken i en ugnsform och krydda med svartpeppar. Ställ in formen i ugnen och låt stå tills fisken har en innertemperatur på 42-45 grader, ca 15-20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.