Blanda ihop degen och tryck ut i paj form. blanda sendan ihop fyllningen och häll i formen över degen, värm ugnen till 200 grader och grädda i 30 minuter
Blanda köttfärsen med övriga ingredienser. Forma biffar som steks i smör i medelvarm panna . Såsen. Finhacka löken o fräs i smör tillsammans med de finhackade persiljestjälkarna tillsätt de grovkrossade grönpepparn, slå på vatten och grädde koka upp med lite maizena löst i lite vatten krydda med dragon o låt såsen sjuda sakta 5 minuter salta efter smak, lägg i biffarna så dem får puttra lite i såsen
Stek 2 kycklingfiléer tills de fått fin färg, lägg på tallrik. Bryn 1 purjolök, tillsätt 1 burk lättcream fraiche, 100 gram gorgonzolaost, 1/2 dl matlagningsvin och en tärning kycklingbuljong
Smörj o mjöla ett bakpapper (eller ett teflonpapper, behöver inte smörjas) lägg den i långpannan. Hacka nötterna grovt, smält smöret o lägg i kakaon, rör tills de blir slät
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.