Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Choklad & banan proteinpannkakor med vanilj & banankräm. Vanilj & banankräm. Saftiga chokladiga pannkakor (använd gärna ännu mer kakao om du gillar choklad) med en fräsch banankräm som passar perfekt ihop med chokladen
Tillsätt därefter strösocker och vaniljsocker och vispa fluffigt. En underbart god cupcake med smak av vitchoklad, låt muffinsen gärna stå i några timmar innan du äter den efter att du gräddat dem så att smakerna faller på plats
*choklad & hasselnöt * vaniljkräm & hallonGlad sommar. )Fyllning & garnering. Före avbakning penslade jag wienerbröden med äggvita, och spritsade vaniljkräm samt hallonsylt i hålrummen på de dubbeltvinnade åttorna
Efter någon minut tar ni av från spisen, tar ur vanilj stången & rör ner yoghurten. Delar vaniljstången på mitten, bryter isär chokladen och smälter den i mikro eller med hjälp av vattenbad
Dela degen och smaksätt ena halvan med vaniljsocker och den andra med kakao. 2 tsk vaniljsocker i ena halvan av degen. 2 tsk vaniljsocker i ena halvan av degen
Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och blanda det ner i margarinet lite åt gången, tillsätt mjölken när all vetemjöl är blandat i och smaka på smeten (om det smakar "mjöligt" blanda i mer mjölk)
Här har jag valt att göra en väldigt enkel smoothie med mild chokladsmak. Eftersom apelsin går bra ihop med choklad tillsätter jag också en halv apelsin, som dessutom bidrar med C-vitamin
Tårtan som jag bakade bestod av en chokladbotten som delades i två delar och som fylldes med vaniljkräm och ovanpå så garnerades tårtan med grädde och jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.