Jag fick den av min Maria för fyra år sedan och plockar fram den varje sommar. Mitt mål är ju att ta mig runt hela innan sommaren är slut och det känns nästan som om jag kommer att klara den snart, snart
Vi ska försöka få tid att gå tillbaka i bloggarkivet och markera upp maträtter vi redan haft med som faktiskt är lätta att anpassa (observera att vi inte tycker att exempelvis en vegetarisk/vegansk maträtt är en flexirätt bara för att även köttätare kan äta den, då får ni söka på etiketterna vegetariskt eller vegan istället)
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på åretenligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Skär skinkan i skivor, tunna eller tjocka efter eget tycke. Lägg skinkan i en smord ugnsform. Koka ihop alla ingredienser till en stuvning, allt utom ost, tomat och basilika
Jag tog feta/oliv men tror att naturell eller lök går lika bra. Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.