Det är ju så JOBBIGT att skära bort benet från köttet, vi orkar inte ens köpa hela kycklingar längre utan det ska vara urbenat, filéat, styckfrysta kroppsdelar
Köttfärsen kan man i princip laga till efter tycke och smak, men se till att den inte blir allt för såsig, den bör ha en hyfsat fast konsistens, jag brukar välja dessa ingredienser
Jaghar ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, så jag fick klicka smeten i pannan. Smeten gjorde jag först och ställde i kylen medan jag gjorde i ordning tillbehören som jag höll varma i ugnen (inte lönnsirapen dårå)
Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Om någon av er (mot förmodan) skulle ha gått och glömt vilket förträffligt middagsalternativ ugnsbakad falukorv är så passar jag på att påminna om det idag
På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligt lillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion. Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet
De här är så plättlätta att baka så jag vet inte om det finns några tips att ge. Tyvärr är det inte bara att "översätta" ett "vanligt" recept, vilket hade varit väldans smidigt
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jag är sååå tröööött. Jag ligger o tänker på att jag vill ta ut granen som börjar se väldigt ledsen och hängig ut, (ungefär som min egen spegelbild just nu) Och jag vill ta bort tomten som bara står å ler å ser så ironiskt glad ut när jag går förbi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.