När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
Smält vit choklad i ett vattenbad och rör ner den i cheesecakesmeten. Man kan täcka cheesecaken med aluminiumfolie när den fått gyllene färg för att den inte ska bli för bränd
75 g Milda mat- och bakmargarin. Sätt ugnen på 150°C. Mixa kexen till smulor i en mixer. Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem
Cheesecakesmet. Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Med hela ett kilo färskost i receptet räcker kakan till många, men du vill garanterat ta mer och mer…eller som Debbie avslutade receptet
Recept finner ni längst ner. NewYorkCheesecake serveras som den är eller med en bärsås. Jag har i så många år tänkt baka denna super goda cheesecake, japp den var riktigt smarrig
Sätt på Nas ”NY State of Mind” eller Jay-Z & Alicia Keys ”Empire State of Mind”. Men när allt kommer omkring är alltid en klassisk NewYorkCheesecake den jag gillar allra bäst
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Cheesecake är aldrig fel och speciellt inte en mäktigt god NewYork variant, här med blåbär enligt Leilas recept, som hittas här
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. ) men helt plötsligt blev jag sugen på att baka en riktig NewYorkcheesecake och den första jag tänkte på var (såklart) Leila Lindholms
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.