6-8 portioner. Skär rabarbern i mindre bitar (jag tycker 2-3 cm är lagom) och lägg i en smord pajform. Bred på knäcksmeten och grädda i mitten av ugnen 40-50 minuter tills pajen fått fin färg. 6-8 portioner
Inte heller tjuvätandes av tacosmiddagar eller sl-trafiken. - Tentaplugg i Strategic Management- Utveckling av webbstrategi på praktiken- Grym konsert av The Temper Trap på Debaser- Aw på Riche, Hotellet, någon gaybar och tillhörande handikappande bakfylla- OS
Här kommer ett recept på ännu en köttfärssås (både LCHF/PALEO), men med lite annorlunda ingredienser, jämfört med min andra paleo-köttfärssås på lammfärs
Sikta samman alla torra ingredienser i en skål, tillsätt dessa till smörblandningen tillsammans med mjölken och vispa kraftigt samman till en jämn smet i ca 1-2 minuter. Grädda sedan mitt i ugnen i ca ca 15-20 min
Enkel hallonglass 2 port2 dl frysta hallon1-2 dl vispgräddeflorsocker efter eget tycke och smak. Somnade först igår gjorde Håkan, kanske inte så konstigt eftersom han faktiskt är ett helt år äldre än Anki
Spana gärna in min andra paleo-köttfärssås på lammfärs. God morgon. Just nu sitter jag i soffan, dricker morgonkaffe och känner mig, hör och häpna, lite smått bakis
I måndags gjorde jag det som man alltid bör göra men sällan orkar. Jag bytte om i takt med blixten när jag kom hem från jobbet och begav mig till gymmet DIREKT
Tapas är verkligen perfekt mat för en AW, och passar dessutom oftast rätt bra som LCHF-mat. Här kommer recept på min pannacotta med kanel- och kardemummasmak som jag lagade förra helgen som efterrätt till min födelsedagsmiddag
Svartrots- och jordärtskockssoppa, 4 pers. 300-400 g svartrötter, skalade och skurna i mindre bitar. 300-400 g jordärtskockor, skalade och skurna i mindre bitar. Svartrots- och jordärtskockssoppa, 4 pers 300-400 g svartrötter, skalade och skurna i mindre bitar. 300-400 g jordärtskockor, skalade och skurna i mindre bitar
1 1/2-2 msk sötströ. 1 1/2-2 msk sötströ. Tidigare idag lade jag upp Risentas youtubefilmen på min Mugcake med choklad och hasselnöt, och jag lovade ju er ursprungsreceptet på detta
Någonstans i mitt öga befinner sig ett ludd (en ludd, ett ludd. Ludd i singular. ) Vilket som, det stör mig och har gjort halva dagen haha och jag kan inte lokalisera det
Traditionellt görs pavlova med en lemoncurd som topping (som jag förövrigt har en sockerfri variant av här) men då jag ville hålla den här proteinrik och ändå relativt fettsnål för att kunna gå och småplocka av precis när jag kände för det kletade jag istället på ett tjockt lager av vispad vaniljkasein, passionsfrukt och lite jordnötssmör härifrån som hade en rinnigare konsistens, super för att ringla över- ett perfekt mellanmål med andra ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.