Glassen var helt klart över förväntan om ni frågar mig. Hoppas ni också faller för den. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Testa så får ni en smakupplevelse. Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Skärsnitt i rullen med jämna mellanrum och sära "flikarna" som uppstår växelvis till olika sidor. Jag tror hårt på att satsa på fyllningennär det kommer till glutenfria bullar, då är det inte hela världen fast själva degen skulle bli torr eller så
Den varma och krämiga chévren tillsammans med brödet, söt honung, balsamico, ruccola och lite nötigt rostade pinjenötter är en grym kombination som slår det mesta
Vi har viltveckor här på gästgivaregården och det innebär att min norrbottniska ådra får förgylla köket några veckor - här bjuds det på renskav gjord på rökt renfilé, hjortinnerfilé med skogsvampsås, kalvreninnanlår med en härlig pepprig sky och ugnsbakad potatis i buljong, rencarpaccio, löjromscreme, lingonmousse, chokladtårta med hjortron, rapphöns i portvin och älgfärswallenbergare
Vill nigöra det hela ännu enklare så köper nifärdig glass av valfri smak somni skivar och trycker, eller skär ut i samma form som de pepparkakorna ni har hemma eller så görnisom jag och gör er egna glass
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Nu tar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga är oemotståndligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.