detta är ju inget jag kan skryta med attatt jag är duktig påatt göra fina tårtor. Det går så klart även att göra en vanlig vaniljpannacotta eller friska upp den med lite citron och toppa med någon påskgul frukt
vetemjöl. Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Ikvällsatte jag lite guldkantpå en av Sveriges vanligaste vardagsrätter, spagetti och köttfärssås. När Jamie Oliver var ny i TV-rutan sa han med väldigt bestämd röst att man inte ska skiva mozzarella, utan riva den
Det vete sjutton vad som gav min man inspirationen, men jag tror att en kvalificerad gissning är att det vita matlagningsvinet helt enkelt var slut, och att sherryn fick vara stand in på kort varsel
Och då pratar vi ändå om torkade baljväxter som sväller till det dubbla vid tillagning. Fiberrik mat ger också större mättnadskänsla och hjälper till att hålla blodsocker och kolesterol på en bra nivå
Jag har testat en amerikansk site som heter Recipage, men att lägga in recepten tar tid och senaste tiden har jag inte hunnit lägga in de recept jag gjort senast
Iallafall, om man har jobbat så hårt som jag gjorde igår så får man somna innan tio klockan trots att det är en fredagskväll vilket är exakt vad jag gjorde igår
matlagningsgrädde. Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Pastafärg kan man beställa på nätet och köpa i vissa butiker med inriktning mot mat och bak. Tillsätt ägg och vaniljpulver och vispa ihop ordentligt utan att överarbeta smeten
Fördelen med den här typen av skållningskållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.