Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Jag hade sett en tjusig marmorerad kaka framför mig, men tji fick jag när min choklad var lite för varm vid tillsättning och chokladsmeten därför blev tjockare och tyngre än den utan choklad
50 g mörkchoklad. Sätt ugnen på 175 grader. Smäl smör i en kastrull. Rör ner socker och ägg i kastrullen. Blanda samman vetemjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker
Här kommer receptet på lite nyttigare "kakor" med bara 3 ingredienser. De går snabbt att göra och passar perfekt när du är sugen på något sött, men ändå inte vill vara alltför onyttig
Denna underbart goda choklad och cheesacaketårta bakade jag till min födelsedag. Eftersom jag är barnsligt förtjust i både kladdiga chokladkakor och cheesecake, så blev jag väldigt glad när jag hittade en kombination av dessa båda grymt goda kakor i boken 'Hummingbird bakery cookbook'
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kaffe, choklad och Dulce de Leche. Detta blir även vårt tips till Påsktårta, mycket choklad med köttig Dulce de Leche, låter inte det som ett riktigt Påskgodis
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Just blandningen av kladdig chokladkaka och seg kokostosca är bland det godaste jag vet. – Bred ut det över chokladkakan och ställ in i ugnen i ca 10 minuter till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.