No bake cheesecake
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 15 digestivekex
  • 175 g Arla® Svenskt Smör
  • 11½ dl Arla® vispgrädde
  • 1400 g Arla® färskost naturell
  • 11½ dl strösocker
  • 11 krm vaniljpulver
  • 13 dl blandade färska bär
  • 1 Receptet gäller för 12 bitar Botten: 15 digestivekex 75 g Arla® Svenskt Smör Fyllning: 1½ dl Arla® vispgrädde 400 g Arla® färskost naturell 1½ dl strösocker 1 krm vaniljpulver 3 dl blandade färska bärGör så här Mixa kexen till fina smulor. Smält smöret och blanda med kaksmulorna. Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter, ställ in i kyl och låt stelna. Vispa grädden. Vispa färskost, socker och vaniljpulver till en fluffig konsistens. Vänd försiktigt ner den vispade grädden i färskostsmeten. Häll smeten i formen och låt stelna i kyl. Servera cheesecaken med färska bär.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.