Roligare att komma med en liten burk hemmagjord Noblesse, hellre en än köpt ask. Med smaken av ingefära i munnen och ett mörker som faller omrking mig sitter jag nu uppkrupen i soffan
chevre chaud medjordgubbssalsa. Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Ta ut plåten med kakorna och lägg en Noblesse på varje kaka. 1 dl strösocker 200 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 12 st dumlekolor 1 ask Noblesse 24 st folieformar (finns att köpa i matbutiken)Gör så här. 1 dl strösocker 200 g smör eller margarin 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 12 st dumlekolor 1 ask Noblesse. ca 10-12 min Ta ut plåten med kakorna och lägg en Noblesse på varje
Härom dagen provade jag på att smälta ner noblesseplattor i grädden. Tidigare har jag gjort enligt grundreceptet och smaksatt med vaniljstång, men nu har jag provat på att göra pannacottan lite efter eget tycke och smak och tittat i skafferiet efter vad som kunde passa bra som smaksättning
Lägg på en nobless på varje kaka medan de är varma. Smält smöret, blanda i socker, mjöl och bakpulver. Klicka ur smeten i allminiumformar och lägg en kola i varje form
Servera dom sen tillsammans medjordgubbssalsan. Min syster i USA är gift med en mexikan och hon gjorde alltid egna tortillachips på detta sätt (men med salt istället)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.