Rör i chili ochcitron. Häll lag och fänkål i väl rengjorda burkar. 11 st citron. 11 dl ättika 12 % 2 dl socker 3 dl vatten 1 tsk salt 1 st röd chilifrukt i tunna strimlor 1 st citron det yttersta finrivna skalet 2 st fänkålsståndBlanda ättika, socker, vatten och salt
Blanda allt med en hand och jämna till ytan. Börja med att skiva gurkorna tunt i en stor skål. Hacka dillen samt persiljan och klipp lökstjälkarna i smala ringar
Inlagd rödkål och rödlök med köttfärslimpa. Bara att slänga i tillsammans med rödlöken och lite persilja så har man ett bra tillbehör till många olika rätter
Razelhanut, Zatar, Sumak, Harissa för att kvarhålla den nordafrikanska smaken. Smaksätt gärna couscousen med en klick olivolja och pressad citronoch salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.