För extra smarriga cupcakes kan du även dekorera med chokladglasyr och hackad daim. När jag är sugen på Daim blir det därför i form av en smarrig cupcake
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
Du behöver. 2 1/2 dl ljus sirap. 2 1/2 dl vispgrädde. 2 1/2 dl strösocker. ljus blockchoklad. Gör så här. Koka upp sirap, socker och grädde i en kastrull
Jag la dulche de leche över digestivekexen och duttade även i själva philadelphiasmeten så de blev kolagömmor och sen var de inte nog med de utan toppade även med dulche de leche över på cheesecaken och flingsalt
I. h. e. l. g. n. f. i. c. k. v. b. s. ö. a. m. y. t. r. o. d. å. j. u. p. ä. x. J. K. è. 2. 3. 0. 5. -. 6. (. ). 1. 4. G. L. T. /. H. D. ,. V. 7. 8. B. 9. R. m h. s t. d l
Kakorna är riktigt goda, men påminner dock mer om schackrutor, med nougat emellan än ballerinakakor. * Jag gjorde fyllningen med mörk choklad, vilket gjorde att fyllningen inte blev fullt så söt som ballerinakakornas fyllning är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.