Sätt ugnen på 175 grader (helst varmluft). Ta en form som är ca 25x35 cm, lägg i ett bakplåtspapper och vik upp kanterna, smöra gärna pappret (jag använde Smör- & Rapsolja från Arla)
10–12 personer. MÖRK CHOKLAD. 125 g smör 125 g mörk choklad 125 g florsocker, ca 2 1/2 dl 60 g vetemjöl, ca 1 rågad dl 1 1/2 ägg, rumstempererat 2 dl frysta hallon, ca 100 g
En himla massa efterrätter som utlovat. 6 januari 2015, 14. 13. Efterrätts tema som sagt. börjar med att fråga er som läser här vilken som är den godaste efterrätt som ni vet
Jag har ju haft bloggen i många år och julgodis bakar man ju varenda år och eftersom jag älskar att prova nya saker hela tiden så har jag därför samlat på mig massvis av julrecept här i bloggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.