Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag
Då blir de lite segkrispiga på ytan, men krämiga inuti. Kokostopparna ärbakvärldens Dr Jekyll and Mr Hyde – antingen den torraste och tristaste kaka man kan tänka sig, eller en ljuvligt saftig delikatess
Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag
Men nuär den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Populära inlägg. Hirams Värmlandstårta. Ett av Hirams klassiska recept ärVärmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Och ett JÄTTESTORT tack till alla som hejat på mig på bloggen, mailen, facebook och via sms. Nuär jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgeninuti. En citron hittade jag, den delade jag upp och pressade ner lite av vätskan inuti kycklingen och sedan kastade jag ner ett par citronklyftor inuti kycklingen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.