Nunär det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Lilla stekpannan med svampen i och smör , så klart. Nu var jag lite trött på alla varianter av Beer Can Chicken – som annars varit en favorit här – och ville prova ngt annat
TilL jul är Inlagd sill en självklarhet Ingredienser. Ingredienser 1 liten burk 120 g avrunnen, inlagd sill 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 40 g löjrom, sillrom eller annan röd rom (caviar) 2 msk hackad dill 2 msk finhackad gräslök 1/2 msk citronsaft, färskpressad 1 tsk honung Eventuellt lite salt Tillagning Rör ihop alla ingredienser till såsen och smaka av. 1 tsk honung
Just nu ligger temperaturen på plusgrader och det brukar resultera i en massa slask. Nunär man för en gång skull fått snö innan jul, hade det ju varit riktigt härlig om det fått ligga över jul- och nyår
Är även perfekta till att göra korvbröd, nunär det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nuär det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Självklart tillagad i Crock-Pot. Här ska det lagas kyckling äpple-curry. Bryn kyckling. Dagens middag blev familjens favorit, Kyckling äpple-curry med pasta
Gratinera på 225grader, mitt i ugnen i ca 10 minuter. Tisdagar är ju de dagar då Håkan jobbar extra länge och därför blir det oftast något lättare som ligger på våra tallrikar dessa kvällar
Snapsen har nu fått dra i ett dygn och silats av. julsnapsen ärklar. Ville egentligen testa en bitter variant med Malört men den plantan jag tidigare haft i stugan har dött och nu fick jag inte tag på någon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.