Let sit a few minutes on the sheet, then transfer to a cooling rack. Jag fick tipset till kakdegen från en kollega och det blir verkligen fina och jämna kakor av den
Låt nu denna bas till en fantastisk buljong sjuda ett flertal timmar. Låt nu buljongen kylas av. Stycka dem så du kan frysa in fyra fina filéer, fyra lår och fyra vingar
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Crème fraiche, majonnäs, honung, paprikapulver och vitlök är nästan det enda som krävs men tillsammans stämmer dom upp och harmonierar i en ljuvlig kör
men nuså. Till den här rätten går det åt både rosmarin och fransk dragon, och den är verkligen helt galet god, så den åkte rätt upp på första plats på vår topplista
ledig dag, plugga/ jobba hemma, sjuka barn eller vad det nu kan vara mitt i veckan. I dag däremot har jag två vilda tre åringar här hemma och får mycket litet gjort, kokt korv åt vi till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.