Vid serveringen stick ner en tandpetare - eller drinkpinne - i en ost- och en melontärning. Det händer - men alltmer sällan - att jag vill ha en liten drink innan maten eller bjuda på när vi har gäster
Men eftersom det inte är något poolväder idag så startadejag istället upp semestern med ett besök på loppis och hittade ett par pinnstolar som jag har en plan för
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Jag gjorde en ostrulle med Smör, Kanel, Kardemumma, lite Timjanhonung och Sesamfrön en dag. Förr när jag bakade bullar, åkte ofta kantbitarna in i munnen redan innan gräddningen
Nuväntar jobb för mig. eller hur nu den där gamla klyschan går. Den här rätten gör jag när jag ramlar över fina grytbitar av fläsk, händer tyvärr inte så ofta, men ibland så kan man ha tur
Lägg bitarnapå plåten och pensla dem. Tar tid och riskerar att bli dyrt, så det går bort. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
Skär upp kycklingen i små bitar och bryn i en varm stekpanna. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Bryt det sedan i mindre bitar, och krossa dem i en mortel, eller genom att stötvis mixa dem. Jag tänker mycket påpåskmat för tillfället, trots att det är flera månader kvar till påsk, och jag tog därför tillfället i akt att öva på en för mig ny variant av det som för min familj blivit en klassisk påsktårta
Nu är pizzan på ingång. Så nu är kylen proppfull med kakaor till lilla mormor. Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.