Men nu är den här. Det var i mitten av förra veckan jag tog omvägen bortom skogsgläntan där jag i slutet av maj månad förra året fann ett helt hav av blommande ramslök
Jo, det är mycket sherry och purjolök just nu, men det var denna grymma pasta som startade det hela. I förra veckan lyckades jag övertala min man att återskapa denna fantastiska pastarätt från i våras
Idag är det kanelbullens dag och jag har inte hunnit baka en endast liten kringla. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Nutar det knappt ett år innan vi får se hur fortsättningen blir för alla fina karaktärer. Han steker rårakor och det frasande ljudet när hon tar en tugga är oemotståndligt
Fräs köttfärsen och purjolöken, lägg i baconbitarna. Fyllning. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Häll blandningen i ugnsäker form. Täck pajen med blandningen. Ugn 200 grader. Hacka löken och bryn den. Blanda sedan i kött färsen och bryn tillsammans
Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Allt blir så mycket lättare då. Man kan också använda sig av sous vide tekniken, då man tillagar köttet, vakuumförpackat i ett vattenbad
Kommentar. 2 januari 2016, 18. 100 g smör3 dl socker1 msk vaniljsocker1 krm salt4 msk kakao1 ½ dl vetemjöl2 äggflorsocker att sikta över (om man vill). 6 Ställ in kakan i nedre delen av ugnen i exakt 19 ½ minut (beror på ugn)7 Ta ut och låt svalna helt8 Sikta över florsocker när den är helt kall9 Servera med grädde och bär, klart
Fräs köttfärsen och purjolöken, lägg i baconbitarna. 1Fyllning. 1Pajdeg 100 g smör 1 dl riven ost 3 dl vetemjöl 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami. ) gör man 3-4 satser deg (3 satser blir ett tunt skal och 4 satser lite tjockare) och dubbel sats av fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.