Ingredienser Portioner: 4 4 port ris- eller äggnudlar 2 salladslökar 4 knippmorötter 75 g sockerärtor 1 kruka koriander 1 lime 2 röda spansk peppar 2 msk sesamolja 1 msk fisksås 2 msk skalad, strimlad ingefära 2 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Krydda med salt och svartpeppar. Strimla rödlöken och fördela den tillsammans med kapris på toppen, samt eventuellt mer riven pepparrot
Låt stå i rumstemperatur medan du förbereder dressingen och salladen. Lägg alla grönsaker på ett stort fat, lägg köttet överst och ringla över dressingen
Dressing. Strimla alla grönsaker, gärna i matberedare eller med mandolin. Lägg alla ingredienser till dressingen i en kastrull och koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.