Koka upp mjölken och grädden med citronzest och kanelstång. Bränn sockret med gasolbrännare. Plocka sedan upp kanelstången, koka upp blandningen igen och vispa ner äggulan
Jag är nämligen en "sucker" för CrèmeBrûléeoch beställer det i princip varje gång jag är på restaurang, men den här juliga varianten var något nytt för mig
Vid servering sockra och bränn av med gasolbrännare eller använd ugnens grillfunktion. Koka upp grädde, mjölk, socker, urskrapad vanilj och vaniljstänger
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. I stället för den klassiska vanlijbruléen lagade jag två med olika smaksättningar som blev jättegoda
Igår hade vi cykelfest på Söder och det andra gången vi är med. I stället för den klassiska vanlijbruléen lagade jag två med olika smaksättningar som blev jättegoda
CrèmeBrûléen kan (förutom knäcktäcket) förberedas i god tid innan och förvaras svalt. Precis innan serveringen täcker du formarna med socker och bränner ett lock med hjälp av en gasbrännare
Vid servering sockra och bränn av med gasolbrännare eller använd ugnens grillfunktion. Koka upp grädde, mjölk, socker, urskrapad vanilj och vaniljstänger
Creme brûléemed saffran och passionsfrukt. Det absolut bästa med creme brulee tycker jag är den lena konsistensen på puddingen och den knapriga ytan som blir av bränningen
kokas på mjölk, grädde och socker och smaksätts med vanilj. Namnet Caramel kommer från att man smälter sockret som man sedan glaserar botten på formen med
Varje år lanserar Arla en årets gourmet-crème fraiche i samarbete med vinnaren av förra Årets kock. Klas Lindberg har komponerat en variant medingefäraoch chili
Den är enkel att göra och så får man möjlighet att imponera på gästerna när man bränner av råsockret med en brännare (ser lite proffsigt ut) för att få den där snygga karamelliserade ytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.