Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
Receptet är hämtat ur "Kräftboken" av Annika Mogensen (Ordalaget Bokförlag). 1. Blanda vatten, salt och dill, eventuellt även socker, öl med mera i en gryta
Idag har vi haft 1- års kalas här i huset för vår lille kille. Det var en nöjd och glad nybliven 1-åring som stupade i säng i kväll. 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 2 msk rapsolja 800 g nötfärs 1 tsk salt 1/2 tsk malen svartpeppar 2 förpackningar krossade tomater 1/2 dl tomatpurè 2 köttbuljongtärningar 1 msk oregano 200 g fetaost 1 burk svarta oliver (kärnfria) 250 g körsbärstomater 4 dl riven ost Gör såhär. nagga och förgrädda pajskalet i ca 10 min. 2 förpackningar krossade tomater
Våga prova något nytt, vem vet…det kanske blir en ny favorit hemma hos dig. Därför så tänkte jag visa dig bloggens 10 populäraste recept med just kyckling
Om jag skulle ändra på något så kanske jag skulle försöka justera sältan lite. 4 middagsportioner. 1. Riv morötterna med det grövre rivjärnet och hacka schalottenlöken
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader. Den här varianten har 100 gram choklad istället för 150 gram
Då passar det här mellanmålet perfekt som innehåller både protein, nyttigt fett och kolhydrater. Framför allt är det också en rejäl dos antioxidanter via den mörka chokladen vilket passar perfekt i samband med träning då fysisk ansträgning innebär en extra belastning på immunförsvaret
En nypa salt. Vispa samman alla ingredienserna för plättarna till en slät smet. Receptet är utan konserveringsmedel och om sylten skall förvaras under längre tid kan den frysas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.