Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fick i skolan. Hallå. Nu tycker jag det är dags för lite uppdatering och ett gott recept igen, eller vad säger ni
Det är kul det där medköttfärssås hur alla gör sin version och de smakar aldrig likadant. Blandfärs/nötfärs, kanske med svamp och bas med tomatpuré, krossade tomater eller ketchup
De tampas med Max, Burger King och andra snabbmatsburgare – och det är det jag försökte ha i tankarna medan jag åt, funderade och dissikerade denna nya skapelse
Jag är nyfiken på nya produkter och smaker så kommer ett välkänt märke ut med en ny smak är jag ofta inte sen att testa för att se om det kan vara något
Innan servering topp tsatsikin med några droppar god olivolja och lite nymald svartpeppar. Ett enkelt sätt att se när nya recept och andra blogginlägg lagts upp
När jag var till London nyligen så förstod jag hur stark engelsmännens tradition att träffas och umgås över ett klassiskt Afternoon tea med snittar, scones och fina bakverk är
Det är en gräddglass med marulasmak och ananassylt. I helgen har vi testat en av Sias nya glassar. Marulaträdet har många olika användningsområden och har därmed genom historien spelat en viktig roll för invånare främst i Namibia, Sydafrika och Botswana
Bryn högreven i en stekgryta med smör tillsammans med löken, slå på vin och buljong. Koka ner skyn till simmig konsistens och smaka av med smör, salt, peppar och rödvin
När vi hade middagsgäster i helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vi hittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Pensla dem med sirapsvatten och låt dem kallna på galler under bakduk. Pensla mellan limporna med smält fett innan du jäser dom, så går de lättare att ta isär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.