Plus att det känns nyttigt och man blir behagligt mätt. Och så svenskt smör på det. Men om du gillar sardeller och vill ha mer sälta, så lägg på det också
Klicka på smetana och rom och dekorera med dill. Gör så här. Värm mjölken så att den blir fingervarm. Smula jästen i en skål och häll över den ljumma mjölken
Värdinna den här gången var U, som själv kallar sig matnörd (och jag skulle nog med bestämdhet säga att jag också är en matnörd av rang), och hon bjöd som alltid på fantastiskt god mat
Denna gång svängde jag ihop en variant på pasta carbonara utan grädde, det blev riktigt gott. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Jag går alltid på känsla vad gäller kryddor och vad jag har hemma, så mina köttfärssåser är nästan aldrig sig lika men mina barn är van att prova och är inte rädda för nya smaker
Häll bort vattnet, fyll pånytt vatten och tillsätt salt, pepparkorn och lagerblad. Smakar som du har svår tandköttsblödnig och känslan av slemmigt frysskadat blött bröd på tungan är påtaglig
Det sa bara slurp så var allt försvunnet - nästa gång skall jag lägga på massor av kvisttomater för rostade tomater i ugn är så himla goda och kanske lyxa med en pecorinoost
Veckans meny blir bara för fyra dagar för på fredag åker vi bort. Det blir tre teman för det här inlägget - lördagsmys, veckans matsedel och svar på en utmaning från Bakglädje-Erika
Svartvinbärslikör pågång. 2016-09-13, 20. 24. Har slarvat och inte plockat av vinbären förrän nu. Plockade och bestämde mig för att göra likör av bären
Den kommer att göras fler gånger. Eftersom jag tycker om bröd som är gjort med en blandning av kokosnötsmjöl och mandelmjöl testade jag igår att blanda ihop en ny pizzabotten och den blev jättegod
Eftersom jag inte har någon press gör jag på enklast möjliga sätt. Det här receptet finns på flera olika bloggar men jag tror att ursprungsreceptet kommer från Gelas hem och trädgård
(Jag hade hampafrön denna gång). Igår åt vi grillade hamburgare och till de gjorde jag en ny variant på hamburgarebröd som också avnjutits idag som frukostfrallor
Om du er nysgjerrigpå prosessen, har jeg skrevet om dette tidligere. Om jeg skulle bestemt menyen, hadde jeg sparket ut svineribben og erstattet med pinnekjøtt når som helst
När jag nu skulle ta mig för att göra en ny sats hade jag lust att variera smaksättningen lite. Skölj igenom grynen ytterligare ett par gånger med kallt vatten på morgonen, så det "slemmiga" försvinner
Det är mycket att hålla reda på, vara ensamt ansvarig för och samtidigt som det verkligen inte finns så värst mycket marginaler för någonting så här i början av en ny verksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.