(eller bara servera dem i formen, går minst lika bra). Kladdkakssemla (12-15 st). Ja men hejsan. Nu är det dags snart att äta semlor, om man lyckas hålla sig till den speciella, utsedda dagen… Gillar du semlor
En klassiker (zucchinisnittar med skagenröra) och två nya rätter. Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
). Däremot strular appen med allt det nya, men jag tror nog att det blir bra tillslut. ). (publiceras ej). Det finns dem som är upprörda för att vissa saker kostar mer i sp än i pp, men vi har alla fått ökade dagliga intag, och fokuset är på nyttig mat, så nu kan man se kyckling 125g för 1sp (tidigare 3pp) och godis 1hg 23sp (tidigare ca 12pp) balaaaans mina vänner
Med kombomat menar jag att vi gärna tar två maträtter (i huvudsak snabbmat) och gör om till en. Här tänker jag främst på alla nya sorters smaksatt vatten som släpps i butik var och varannan dag
majsstärkelse) blandat med. Mitarashi Kushi Dango (4-5 spett). Färga eventuellt med pastafärg, och rulla till bollar (ca 3 cm i diameter). majsstärkelse) blandat med 1 1/2 msk vatten
Värm sedan upp lite palmolja i en stor kastrull eller gryta och stek på alla grönsaker, inklusive korianderskaften (ej bladen) tills löken blivit glansig och lite genomskinlig
Blanda alla ingredienser till såsen (krydda efter behag)och låt den stå kallt till servering. Och allt vad som bollades och planerades kommer ni snart få ta del av när nya, tjusiga versionen av receptsajten Kokaihop
) Med nytt grövre papper och i ett nytt format. (Prenumeranterna har redan fått sitt nya ex. Sophie delar bland annat med sig av sitt recept på Galette des Rois (kungarnas kaka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.