Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
Hej igen. Det har varit paus för bloggandet nu i sommar, men nu börjar ju vädret bli trist igen. Perfekt för långa matlagningssessioner i köket, med andra ord
Längesedan ni fick ett nytt recept, men igår vart jag riktigt inspirerad. Gjorde egen marinad till kycklingfiléerna och vitlökssås, kryddade potatisen med ny krydda också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.