Du kommer tacka dig själv nästa gång du behöver sockerärtor, plocka bara fram ur frysen och använd. En del upplever sockerärtorna som lite ”sladdriga” när de tinas
Detta är säkert för att det känns dumt om barnet inte äter något som lagts upp på tallriken redan, men när nu spenaten redan är tillagad, varför inte säga "senaste gången Kalle testade spenat verkade han inte tycka om det, men nu har han ju vuxit lite så nu kanske han tycker om det" eller lägga upp en liten portion och se om Kalle kanske testar
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Ingredienser2 stora gula lökar2-3buljongtärningar6-7 dl vatten1 kilo gröna ärtor, färska eller frysta1-2 dl grädderapsolja till stekningen näve ärtskottcitronsalt och peppar
Timjan - torkad. Kvisttomater. Tvätta grönsakerna och skär i ganska stora bitar. Basilika - färsk. Blanda grönsakerna i en ugnsform tillsammans med olivolja, vinäger, kryddor och honung
Jag har i mitt arbete som kost- och näringsrådgivare, och även i mitt eget liv, hämtat inspiration från några olika kosthållningar, till exempel lågkolhydratskost, blodsockerbalanserande kost (GI), Rawfood, inflammationsdämpande kost, medelhavskost och att äta för optimal syra-basbalans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.