Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med
Ingredienser: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 person personer Räkna om 250 g Malda havregryn eller Instant Oats 2 tsk Kanel 2 tsk Bakpulver 40 g Kokossocker eller 2 Väldigt mogna bananer 250 ml Osötad mandelmjölk 70 ml Solrosolja Lite krispig chokladmüsli att toppa med och/eller sylt (valfri smak) att fylla dina muffins med
Äppelmuffinsmednöt-karamelltopping. Apple Muffins with. Nut-Caramel Topping. smeten i muffinsformar och grädda ca 15 minuter eller tills nästan färdiga
När du fyllt dina muffinsar så kan du börja med att vispa upp äggvitan till ett hårt skum. När du tar ut muffinsarna så låt dom svalna helt innan du skär upp en liten rundel
När du fyllt dina muffinsar så kan du börja med att vispa upp äggvitan till ett hårt skum. När du tar ut muffinsarna så låt dom svalna helt innan du skär upp en liten rundel
3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar). Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Jag har valt att toppa mina muffinsmed vispad grädde, men det går bra att hoppa över toppingen. På grund utav ovanstående tänkte jag att det passade fint med en favoriter i repris - mina söta och saftiga muffinsmed blåbär och banan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.