»Vi köper allt mer frukt och grönt. Uppgifterna kommer från den ideellaorganisationen Svensk mat- och miljöinformationshemsida och jag kan inte annat än undra hur de siffrorna ser ut idag
Jag brukar inte använda mig av termometrar och sånt när jag bakar utan brukar chansa lite när jag ska ta ut brödet och det brukar blirätt bra ändå, slapp degrand och degighetinnei brödet
Idag överraskade jag Oskar med nybakade källarfranskor till frukost och det blev väldigt uppskattat. Idagfick jag dock för mig att jag skulle baka frukostbröd och då valde jag de här källarfranskorna eftersom de går snabbt att baka och är väldigt goda
Undertidenvi var ute och rörde på kropparna så puttrade kvällens middagi crock potten, vi vågar oss hemifrån allt längre stunder så inskolningen känns lyckad
Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning. För er som odlar eran egen squash, nimissar väl inte att lägga in den
Vaknade tidigt som vanligt, känner mig så nöjd när klockan är halv sju och det är en ny dag, iperioder behöver man inte så mycket sömn och ibland är det tvärtom
När du vaknar behöver du bara sätta på ugnen, grädda bröden och känna doften av nybakatspridasig. En del mäklare förespråkar att man ska baka innan en visning för att spekulanterna ska få just den där känslan, men det kan nog verka lite konstlat
Jag har tidigareskrivit om Thuressons, där vi köper mycket av köttet vi äter. I dag ska jag tipsa om en annan litenbutiki närheten av där jag bor, där man kan handla massa godsaker
Låt bullarna vila under bakduk undertiden som ugnen blir varm. Förutom vandringsrecept så blirviöverlyckliga varje gång vi snubblar över recept på kalljästa bullar och bröd
Gott till frukost minsann. Brödkorgen från mogihome gjorde sigfin på frukostbordet tillsammans med röda rosor och julljus här snålar viinte på stämningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.